Khamis, 11 Ogos 2011

Beli Tiket Bas On9!

بسم الله الرحمن الرحيم


Terbace suratkhabar Kosmo! pagi ni pasal beli tiket bas dalam talian, mmg ak suke sgt. Tak payah ak penat2 beratur kat kaunter panjang2 untuk beli tiket. Jimat mase, jimat tenaga & tak payah nak kene tipu ngan ulat2 tiket ni. Kadang2 siap yg ada pakse beli ngan dieorg nye syarikat... Utk elak, ak biasenye terus tanye je 'Ni bas Konsortium / Transnasional ke?'. Kalo betul & sambil tgk bj yg dieorang pakai, baru ak ikut dieorang g kaunter tiket. Alhmdllh, setakat ni takde kene ngan ulat tiket lagi.. Kadang2 ak mintak tlg kwn ak je beli, jd time ak datang nak naik bas, dieorg tanye ak, ak just tunjuk tiket je...

Btw, ak ngan penuh perasaan teruja ni, cuba nk open laman web die tp agak hampa. Tak tau silap kat mane, website die xley bukak la pulak. Banyak kali ak try tp xdpt2 bukak gak..Maybe ramai sangat bukak laman web nie kot. Sbb tue lambat nk loading.. Masing2 pon teruja nk beli tiket on9. Hidup pun jadi senang. Pasni, kalau nak ke utara, bolehlah ak beli tiket on9 (^^)...


3 ulasan:

Qaseh dalia adelia berkata...

hehe .. byk manusia lah tu nak online smpai web pun hang hehek

beli tiket bas online berkata...

sekadar berkongsi info dengan semua. anda boleh beli tiket bas secara online di website kami. diskaun sehingga 40% dari syarikat bas terpilih! terima kasih

malaysia bus berkata...

Saya ingin berkongsi info dengan semua pengunjung blog ini. Anda kini boleh membeli tiket bas online dengan mudah dan murah di website kami. Nikmati diskaun sehingga 40% dari syarikat bas yang terpilih.

Sila layari malaysia bus atau tiket bas online.

Terima kasih buat admin!