Jumaat, 26 April 2013

Pesta Buku Antarabangsa KL 2013 @ PWTC!


بسم الله الرحمن الرحيم    

To book lovers, mai pakat2 datang ke Pesta Buku Antarabangsa KL start 26 April 2013 (hari ni) hingga 5 Mei 2013 (hari mengundi pulak). Pesta ini dikatakan terbesar di Msia & Asia Tenggara, jd pakat2 datang & cari buku yg korang suke kat cni wokey. And yes, boleh gune jugak baucer buku (BB1M). Pada sesape yg xhabis gune lg baucer tu, meh habiskan borong buku di sini ye.he..

Err..Yg 9 petang tu sbnrnye 9 mlm ye.. Jd, rajin2kan diri datang sini ye 
P/s: Ni link ke akaun FB dieorang. Incase korang curious or ade ape2 nk ditanye ok. 

Tiada ulasan: