Jumaat, 23 September 2011

Bdk Kecik Demam... Sure Comel kan?kan?

  بسم الله الرحمن الرحيم

Tengah duduk2 pas order makanan, my mom called.. Tanye tengah buat apa & she is cooking gulai ayam..owh delicious..hehe..but as I at Uni now, I juz eat Nasi Goreng Pedas je buat waktu ini ye..Borak2 ngan my mom sambil tanye2 kabar orang kat rumah tu.. Then, dengar suare my nephew yang tersangat comel. Serious! Hehe..Tapi siannye die tgh having fever sekarang.. Suare die pon da serak2 basah je..Sempat lagi mintak nak kerete mainan ye..haha.. Ye la..Kalo ak baik ati + ade duit lebih, ak try la cari satu ke.. Uish, fikir2 balik, tak baik aku manjakan sangat budak2 kecik ni, kang naik kepala lak kan (ayat nk save duit ni..huhu..tp btl ape..)... xpe..incase aku baik ati, aku belikan je..hoho...

P/s: Dgr die demam, ak teringat gambar ni........

Owh..Sebijik cam my nephew... CUTE! Hehe..

2 ulasan:

Mya berkata...

mane gamba real beliau? hee

Sephyraz berkata...

Insya-Allah kalo rajin,akn diupdate..hehe..