Selasa, 22 Januari 2013

Peraduan Senang Menang @ Pos Malaysia!

 بسم الله الرحمن الرحيم

Salam. Just nak share about the contest form I got this morning when doing transaction at Pos Malaysia. Lepas beli Pos Ekspres & stamp, sesaje je tanye puan kat kaunter tue ada tak borang peraduan senang menang coz aku xternampak borang tue kat luar kaunter pun. Aku de terbaca info pasal contest ni kat lmn web Pos Malaysia dan laman web contest2 ni. Salah satu syarat die adalah setiap transaksi yang berjaya dilakukan akan layakkan kite dapat satu borang ni. So, kenalah rajin tanye coz kadang2 dieorang xcakap pun cmne nk ambil borang. Just ade tampal pasal peraduan ni kat kaunter pos msia. Siapa yang tanye, baru dieorang bagi form ni.. Hadiah die masyuk gak sbb tue aku masuk.hehe.. Setiap minggu akan ade 21 orang pemenang dimana sorang akan dpt RM3000 (hadiah utama) & 20 orang akan dpt RM500 (hadiah saguhati)Contest ni berlangsung dr 17/12/2012-24/2/2013 (10minggu) Tak cukup lagi? Tunggu... Selepas habis 10 minggu peraduan, akan ada Hadiah Utama Peraduan dimana akan dipilih daripada pemenang minggu 1-10. Grand prize die adalah Proton Preve 1.6AT executive dan 5 hadiah saguhati berupa Motor Modenas CT 110H..  So, juz ambil form, cari kata nama (mcm crossword), then sambungkan ayat yg diberi dgn kreatif & hantarlah borang smbil berdoa moga2 korang berjaya menang.hehe. dpt 500 ratus pun oklah jugak..Jadi, apa tggu lagi, jom kt masuk contest reramai ^^

Mari memerah otak buat slogan kreatif ^^

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salam...nak taye jaw tul soalan last (no.3) skali ape ek?

RHB dan Maybank mrupakan dua buah ...... (bank ke jaw nyer???)

Sephyraz berkata...

Wslm..tang tu sy pn confuse tp last2 saya buat jawapan lain2 kt borang. ada jwpn yg sy letak bank, ada yg letak institusi dan ada yg sy gabung 2-2 jwpn.hehe...

donad berkata...

jawapan ke dua apa ye? insuran atau insurans?

hpmurah2u.com berkata...

soalan tiga mmg confuse..apepun thanks owner blog

Tanpa Nama berkata...

Yela ssh la soalan no 3

Tanpa Nama berkata...

No satu nak jawab pe

Sephyraz berkata...

@donad:yg tue sy buat insurans
@hpmurah2u.com: mmg confius tul. yelah.xkn senang2 nk bg duit kan ;)
@Tanpa Nama: no.1 tu jwpn die wang

pionkacang berkata...

peraduan tu dh habis sy hantar 10pcs dr mgu ke2 hinga mgu ke6 tp xde rezeki..so sy xkecewa sy try hantar lg borang tu pd 2 mgu akhir 9 dan 10 sbyk 10borg lg tp ttp xde rezeki..bila sy pikir2 apa lah slogan yg menarik shinga mboleh kan seseorg tu boleh mng? teringin juga nk tgk slogan2 dorg yg menang tu sbb nyer kalo nk di ikut kan slogan2 sy tu sy refer kamus,intenit dn sentiasa brtnye pd bdk2 kounter pos ttp xmenang jugak..(aku bdk despatch)